www.betaconst.com 
 
   
   
   
 
 
ПРОЕКТАНТСКА КЪЩА БЕТА КОНСУЛТ
СТРОИТЕЛНО ПРОЕКТИРАНЕ, АРХИТЕКТУРНО ПРОЕКТИРАНЕ - ЦЯЛОСТНО ПРОЕКТИРАНЕ НА ЖИЛИЩНИ И АДМИНИСТРАТИВНИ СГРАДИ, ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКСИ


Категория:  Строителство и Недвижими имоти
Раздел:  Проектанти - Проектантски услуги - проектантски фирми, бюра и къщи за проектиране и дизайн
 

ЗА НАС

Бета Консулт

* Посетете сайт - www.betaconst.com

Фирма Бета Консулт 1 ООД е основана през 1990г., с основна дейност, насочена към строително проектиране - цялостно проектиране на жилищни комплекси, административни сгради, мостове, индустриални постройки, търговски постройки и сеизмично модернизиране на исторически и старинни постройки и други съоръжения.

През повече от 20-годишния период на активна дейност, Beta Consult 1 успя да проектира и спомогне за изграждането на редица емблематични сгради в София и цялата страна. Някои от проектите на Бета Консулт имат необичайни строителни изисквания, други са доведени до относително стандартни строителни системи. Така Бета-консулт се утвърди като водеща компания в проектирането на мултифункционални търговско-развлекателни сгради от тип МОЛ, хипермаркети, жилищни и офис сгради, промишлени и инфраструктурни проекти.

Проектантска къща Бета Консулт осъществява инженерингови услуги за строителството, пряко свързани с дейността на архитекти, предприемачи и собственици на сгради.

Фирмата е изпълнила творчески дизайнерски услуги на огромен брой проекти като се е придържала към определения бюджетен лимит и план, определен от собствениците.


* БЕТА КОНСУЛТ 1 е сертифицирана по ISO 9001:2008.

* БетаКонсулт 1 е специализирана в следните основни дейности:

- Строително проектиране - конструкции на нови и реконструкции на съществуващи сгради и съоръжения.
- Архитектурно проектиране
- Авторски надзор и инвеститорски контрол
- Управление на проекти


За повече информация - посетете новия сайт на проектантска къща Бета консулт на адрес www.betaconst.com - директно кликнете на линка горе под логото!

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com